LASH & BROWS

Lashlift

Bij een Lashlift behandeling worden uw natuurlijke wimpers gelift, er komen dus geen kunstwimpers aan te pas. Dit zorgt ervoor dat het resultaat er natuurlijk uitziet en u er niks van voelt. Uw wimpers zullen er langer, gekruld en donkerder uitzien als u naast de lift ook een kleuring wenst. Dit resultaat blijft tot 6 weken zitten. Wij adviseren u elke 4 weken een behandeling te nemen en werken met het merk PHI.

 

One by Ons lash extensions

Bij 1 op 1 wimperextensions wordt er per wimper 1 kunstwimper toegevoegd. De wimpers zijn van dun, zwart van kleur en van zijde gemaakt. U kunt zelf kiezen tussen meerdere krullen, diktes en lengtes. De wimperextensions blijven gemiddeld 6-8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimpers. Uw wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 8 weken, hierna zullen ze uitvallen en weer opnieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden adviseren wij om iedere 3 weken een touch-up uit te laten voeren. Wij werken met het merk Neisha.

 

Henna brows

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruikt, is het de afgelopen jaren ook een trend op wenkbrauw-gebied. De henna hecht niet alleen op de haren, maar ook op de huid. Afhankelijk van uw huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid en 6 weken op de haartjes zitten. Wij maken diverse henna kleuren en kunnen de combineren. De henna kan d.m.v diverse technieken worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat (bijv. de ombré techniek). Wij adviseren u elke 4 weken een behandeling te nemen en werken met het merk PHI.

 

Brow Lift

Brow lamination is een nieuwe behandeling waarbij uw natuurlijke wenkbrauwharen in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor lijken uw wenkbrauwen meteen voller. Het resultaat oogt natuurlijk en blijft ruim 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling heeft u de keuze om uw wenkbrauwen te modelleren en verven tegen meerprijs.

[popup_anything id=”328″]