laser hair removal

Definitief ontharen.

Bij Luna Beauté werken we met de NBW TripleICE laser. De laser is verreweg één van de meest geavanceerde laser-ontharingsapparaten op de markt. Waar de vergelijkbare laser-ontharingsapparaten alleen werken op 808nm golflengte, werkt de TripleICE maar liefst op 3 golflengten!

 

  • Alexandrite laser, de 755 nanometer. Deze is geschikt voor de licht gepigmenteerde en zachte haren. Voor huidtypes 1 t/m 4.
  • Diode laser, de 808 nanometer. De is geschikt voor dikke en stugge haren die veel pigment hebben. Dit is de meest effectieve golflengte voor ontharen voor huidtypes 1 t/m 4.
  • ND-YAG laser, de 1064 nanometer. Dit is een long pulse laser die zeer geschikt is voor de getinte/donkere huid. Een fijne laser die dieper de huid indringt zonder de huid te belasten. Huidtypes 5 en 6.

Hierdoor is dit apparaat bijzonder effectief en voor elke huid-en haartype geschikt!

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

  • Onze innovatieve laser is veilig, effectief en verwijderd de haren zonder littekens.
  • U heeft gemiddeld 6-8 laserbehandelingen nodig om het haar in een gebied voor 90-95% te verwijderen. Er zullen altijd enkele donshaartje overblijven. Daarom spreken we niet van 100% haarvrij.
  • Wij werken met een laserkop waar een koelelement ingebouwd zit. Dit zorgt ervoor dat u een pijnloze behandeling heeft.
  • Na afloop van de laser- ontharingsbehandeling kan de huid een lichtroze kleurtje krijgen, dit verdwijnt snel weer.

 

Veelgestelde vragen…

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor het beste resultaat?
Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor optimaal resultaat.

Is de behandeling pijnlijk?
Laser- ontharingsbehandelingen zijn pijnloos. De laatste paar behandelingen kunnen gevoelig (tintelingen) zijn, de sterkte wordt namelijk langzaam hoger gezet.

Wordt de behandelingen vergoed door de verzekeraar?
De behandeling wordt (nog) niet vergoed door uw verzekeraar.

Is laserontharing geschikt voor iedereen?
Laserontharing is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Wie zal de behandeling uitvoeren?
De behandeling wordt uitgevoerd door gediplomeerd specialist Badria. Onze specialist heeft ruime ervaring met het uitvoeren van laserbehandelingen.

[popup_anything id=”314″]