Kappers/haarbehandelingen

Keratine behandeling
Keratine is een proteïne dat voorkomt in ons lichaam, in onze huid, nagels en haar. 90% van natuurlijk haar bestaat uit keratine, wanneer het haar niet goed behandeld wordt verdwijnt een deel van de keratine uit het haar. Dit kan gebeuren door gebruik van chemische middelen, bijv. verven of bij overmatig gebruik van warmte (föhn of stijl/krultang). Een keratine behandeling zorgt voor aanvulling van keratine en het zorgt voor sterker, gezond en glanzend haar.

Wilt u steil haar?
Naast dat keratine voedt, zorgt het ervoor dat je haar voor ca. 60%  in volume afneemt. Een keratine behandeling kan er ook voor zorgen dat u steiler haar krijgt. Onze keratine is een natuurlijke manier om je haar te verzorgen en is formaldehyde vrij. Dit is dus geen chemische behandeling.

Keratine met volume en krul behoud
Voor krullend haar is voeding extra belangrijk omdat de kans op pluizig haar groot is. Een keratine behandeling voedt het haar en krijgt het haar alle voedingsstoffen die het nodig heeft. Het volume neemt met ca. 10% af zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke haarstructuur.

Botox haar-behandeling
De Botox haar behandeling is zeer geschikt voor dun, fijn en futloos haar. Botuline is een natuurlijke proteïne filler, deze is ontworpen voor droog, beschadigd, fijn en futloos haar. Het geeft meer veerkracht en stevigheid aan het haar. Deze behandeling bestaat uit ingrediënten met een herstellende en anti-verouderende werking. Het haar wordt gehydrateerd, versterkt en gevoed zonder de natuurlijke haarstructuur te verliezen.

De botox haar behandeling bevat een rijke formule van ceramiden, keratine, hyaluronzuur, collageen en pistache olie. Dit heeft een versterkende en herstellende werking met anti-verouderingseffect. het resultaat is onmiddellijk voller en glanzend haar! Deze behandeling is geschikt voor elke haartype.

*Naverzorging voor een keratine en botox behandeling is erg belangrijk. Voor langer plezier en behoud van het haar adviseren wij u om onze shampoo + masker (keratine of botox) aan te schaffen.

Naast deze behandelingen hebben we natuurlijk veel meer, bekijk onze prijzenlijst voor alle haarbehandelingen. Heeft u vragen over een behandeling?, bel of stuur ons een berichtje zodat wij u kunnen helpen.

[popup_anything id=”331″]