Skin

Hydrafacial

De hydrafacial is een gezichtsbehandeling die uit drie stappen bestaat, namelijk het reinigen van de huid, het verwijderen van de dode huidcellen d.m.v. exfoliatie en een milde peeling om de poriën vuilvrij te maken. Vervolgens worden diepe onzuiverheden uit de huid gezogen met een speciaal ontwikkeld apparaat. Tijdens dit proces worden onmisbare voedingsstoffen zoals antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden de huid in gesluisd. De hydrafacial heeft als doel: een nieuwe, gehydrateerde en jonge huidlaag!

 

Dermaplaning
Dit is een manuele exfoliatie techniek waarbij alle dode huidcellen, fijne rimpeltjes, oppervlakkige pigmentvlekjes en donsharen worden verwijderd d.m.v een steriel chirurgisch mesje. De donsharen veranderen niet van structuur door deze behandeling en zullen normaal terug groeien. De behandeling is ook bij een vette of een acné huid zonder ontstekingen aan te bevelen. Het resultaat is een zachte, gladde huid die een mooie GLOW krijgt!

Microneedling/dermapen

Deze behandeling is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro Skin Needling. De dermapen heeft kleine naaldjes die door een snelle verticale vibrerende beweging kleine gaatjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid onmiddellijk in herstelmodus gaat en de aanmaak van collageen versneld wordt. De instelbare diepte van de naaldjes tijdens de behandeling verhoogt de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten. De behandeling is aan te raden voor:

  • Rimpels worden minder diep
  • Huidtoon egaliseren
  • Verstrakking en versteviging van de huid, ook rond de ogen
  • Verminderen en verhelderen van pigmentvlekken
  • Vermindering van couperose en rosacea
  • (Acné)littekens worden oppervlakkiger
  • Verfijning van grove poriën
  • Skin booster, een mooie gezonde glow
  • Striae

Fibroblast/plasmalift
Huidverstrakking zonder operatie!
Deze behandeling is een mild alternatief voor een chirurgische ingreep. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerd plasma. Het is een revolutionaire techniek zonder snijden voor een permanente ooglid- of huidcorrectie. Met de plasmapen worden kleine flitsjes geproduceerd. Wat er gebeurt is coagulatie: de huidvezels trekken samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect. Rimpels, overtollige huid, pigment en littekens verdwijnen zonder medische ingreep. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor het behandelen van fibroom of gerstekorrels.

Dieptereiniging
Deze behandeling wordt in enkele stappen uitgevoerd. Allereerst wordt de huid grondig gereinigd d.m.v. een cleanser voor uw huidtype. Hierna wordt de huid gepeeld, de bovenste laag huid wordt wat dunner gemaakt. Wanneer de huid schoon is begint het verwijderen van acne. Puistjes of gesloten comedonen worden ingeprikt met een steriele tool, waarna ze vervolgens met een lichte druk verwijderd kunnen worden. Dit voorkomt onnodige beschadiging van de huid. Na de behandeling kan er wat zichtbare behandel sporen overblijven, vooral roodheid. Dit trekt binnen 1 á 2 uur weg.

Naast deze behandelingen hebben we natuurlijk veel meer, bekijk onze prijzenlijst voor alle huidbehandelingen. Heeft u vragen over een behandeling of weet u niet wat bij uw huid past, bel of stuur ons een berichtje zodat wij u kunnen helpen met het kiezen van de geschikte behandeling voor uw huid!

[popup_anything id=”319″]